söndag 26 juni 2011

Slöhet råder

Det tar emot att erkänna det men faktumet är att det inte har blivit mycket träning för hundarna. Planen var att lägga många spår åt Freyja men jag orkar inte skutta runt och leka skadeskjuten älg när det regnar hela tiden. Idag har solen visat sig så jag kan inte skylla på regn idag men när solen visar sig så är det så mycket annat som ska göras. Gräsmattan ska klippas och kriget mot sorkarna utkämpas bäst i sol.

Något som jag har kommit underfund med är att jag vill ha/behöver en träningsväst. Att trycka ner leksak och hundgodis i byxfickorna är inte helt optimalt. Frågan är bara var man hittar en hundträningsväst till ett vettigt pris. Engelson har slut och får in i augusti och så länge har jag ingen lust att vänta

4 kommentarer:

 1. Jag är också ute efter en bra hundförarväst, så du får gärna säga till om du hittar något. En kompis köpte nyss jamishundports nya slimmade väst (pro light). Den verkar fin och praktisk men är kanske i dyraste laget.... Nästan 600kr.

  SvaraRadera
 2. Kolla ITAB, http://www.idefixteko.se/
  Där kan finnas något vettigt.

  SvaraRadera
 3. Frida och Gåva: Det blev en väst från ITAB för 350kr. Jag rapporterar hur den är när jag får den.

  Åsa: Jag beställde en där igår kväll.

  SvaraRadera
 4. Jag fick en fiskeväst av svärfar! Fungerar utmärkt! Stora fickor till leksaker och en ficka på ryggen där jag kan slänga i kopplet. Plus att det är några småfickor också där det ryms lite av varje t ex godis och bajspåsar! =)

  SvaraRadera