fredag 23 februari 2018

Kan jag inte få lista mig hos vår veterinär istället?

Eftersom jag har ett fysiskt fel så måste jag tyvärr träffa läkare ibland. Tidigare gick jag till en specialistläkare i Falun men eftersom det är långt att åka fick jag förslaget att vårdcentralen kunde sköta kontrollerna istället. Läkaren i Falun har inte släppt mig helt utan jag blir kallad dit med några års intervaller. Idag har jag då varit på ännu ett fullständigt meningslöst läkarbesök i Malung, väldigt fundersam på hur det kommer sig att 90% av läkarna på vårdcentralen i Malung är puckon. Förra besöket träffade jag en läkare som ljög i min journal, han skrev in att mitt hjärta lät bra. Problemet med det var bara att han inte ens lyssnade på mitt hjärta. Innan det här besöket lämnade jag blodprov för att kolla av om jag går på rätt dos medicin men inget blodtryck togs. Högt blodtryck hör ihop med min diagnos så det är rätt viktigt att hålla koll på. Jag trodde därför att läkaren idag skulle ta mitt blodtryck men icke. Han berättade bara att mina värden var bra, när jag då påtalade att läkaren i Falun vill att mitt ena värde ska vara högre fick jag bara till svar att den läkaren är speciell och att han var nöjd med mina värden.
Jag är övertygad om att vården i mitt fall skulle vara otroligt mycket bättre om vår veterinär kunde ansvara för den istället.
Någon bild måste det vara så därför kommer det här en bild på en häger som vistades en kort stund i byn igår. Fler bilder på den finns det i min fotoblogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar