fredag 29 september 2017

Skräp

I år är det lite tråkigt att vara ute och röra på sig för bärplockarna är tråkigt nog väldigt slarviga. Var vi än promenerar så hittar vi rester av konservburkar, rester av purjolök (?), plast och annat skräp. Vi har även hittat hela bärlådor som bara var inslängda i skogen och annat. Det är inte kul att hitta skräp överallt i naturen och det känns helt klart som att de som tar hit bärplockarna borde ha lite bättre koll på hur bärplockarna uppför sig i naturen.
Om man nu bortser från skräpet så är det trevligt att vara ute och röra på sig nu när det är så mycket färger. Det märks att Freyja har blivit lättare för nu leker hon mer och det är helt enkelt mer fart på henne.


4 kommentarer:

 1. Verkligen full fart på dina hundar :)

  Jag tycker inte bara att det är bärplockare som är slarviga i naturen. Här hittar vi allt möjligt. Folk som campar i naturen kan mycket väl slänga blöjor och allt möjligt skräp. Värst är det med de som kastar typ ölburkar så att de hamnar i åkrarna. Det är en mycket plågsam död om ett djur får det i sig. Förstår inte vad folk tänker på.

  Som vanligt fina bilder du visar, men den längst ner är extra fin. Jag gillar hösten och alla dess färger :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Charmigt med blöjor i naturen...

   Radera
 2. Om det är markägarna som tar dit bärplockarna är det deras lagstadgade ansvar. Jag hatar folk som slänger skräp i naturen, om man har kånkat med sig skiten ut i skogen kan man ta med sig den hem också. Punkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte markägarna som tar hit dem eller det tror jag inte i alla fall. Det låter inte troligt i alla fall för jag kan inte tänka mig att det är en enskild person/familj som äger all skog som de har rört sig i. Bärplockarna har kört runt i bilar så det finns verkligen ingen ursäkt för att de har lämnat skräp överallt

   Radera