onsdag 30 augusti 2017

Nytt halsband igen

Nu anser jag inte att hundarna behöver ha på sig olika halsband varje dag så det är inte anledningen till att Freyja fått ett nytt halsband igen. Irriterande nog så var det så att halsbandet hon fick för mindre än ett år sedan började gå sönder. Det i sig tyder enbart på dålig kvalité för det är inte ofta som hon drar i koppel eller gör något tokryck. Lexus som drar en del har inte lyckats slita ut halsbandet han har och det fick han ärva efter Toker. Valet föll på ett Pratiko halsband och nu hoppas jag att det kommer att hålla för att köpa nya halsband varje år är onödigt.

2 kommentarer:

  1. Det ser stadigt och bra ut det hon fått nu, trist att det andra gick sönder så snabbt. Det är irriterande när man inte ens vill köpa grejer, jag hade tre halsband till Uzie - ett hon gillade, ett som var halvtrasigt som fick tjäna som reserv och ett jättefint i tjockt läder med platta nitar som hon avskydde. Två koppel, ett jag använde och ett i nylon som jag hittade i en butiks 10-kronorslåda, det fick bli reservkoppel. En reflexsele och några olika täcken för olika väder eftersom Uzie var en fryslort. That's it.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror inte att våra har eller har haft något halsband som de föredrar. Jag är nog inte så mycket för prylar varken till mig eller hundarna.

      Radera