torsdag 14 juli 2016

Har PostNord så lite pengar?

Idag dök det upp en leverans med hundfoder. Inte någon överraskning med tanke på att jag hade beställt just det och beräknad leverans var idag. Hundarna har ätit det här fodret ett tag nu och det verkar fungera bra. Bäst av allt är att Lexus inte längre luktar skumt som han gjorde av Robur.
Om någon nu funderar på om hundarna har någon skum allergi eller något så är svaret nej. Nu råkade det bara vara så att det här fodret tilltalade mig mest när det var dags att hitta något nytt åt dem. Fodret finns även i tre smaker och det verkar fungera bra för bägge att byta lite hur som. De har snart ätit upp en säck med fisk och ris och nu blir det kalkon och ris ett tag. Först köpte jag ett provpack och då var det 2kg av varje sort.

Rubriken syftar på PostNords nya sätt att kvittera paket från lantbrevbärarna (har varit så i någon månad nu). Det är nämligen så bisarrt att kunderna ska signera paketen på en mobil och givetvis har de stackars brevbärarna inte fått ut någon lämplig penna till det. Så man som kund ska försöka skriva sin namnteckning med sin nagel på en liten yta. För mig går det hyfsat även om det inte alls ser ut som min namnteckning. Jag tvivlar bara på att det går så bra om man är 80+ och lite skakig på handen.
I trädgården är det många blommor som lyser upp. En del är lite skumma så de passar nog bra här.1 kommentar:

  1. Men alltså, nog för att Postnord sparar en massa men en liten "penna" kan man ju tycka att de kunde ge sina brevbärare iaf? "Min" Postnord-kille har en sådan där blippryl som jag skriver på skärmen men han har en sådan där penna, det skulle aldrig få plats med mina korvfingrar och brist på naglar annars.
    Skönt att fodret verkar funka, har aldrig hört talas om det förut. Intressant och bra med olika smaker också. Hurra!

    SvaraRadera