fredag 22 april 2016

Idag startade min dag 4.40

Nu skulle man kunna tro att den tidiga morgonen berodde på att jag hade någon tid att passa på fm. Så var det då inte utan anledningen till den tidiga starten på dagen är den här.
På bilden ser den rätt trevlig och söt ut men så var det inte i morse. Strax innan 4.40 blev jag väckt av ett monster bredvid min säng som viftade på svansen så att den slog i en garderobsdörr för varje viftning. Nu skulle man kunna tro att det räcker som en väckning men nej. Monstret som även går under namnet Freyja kombinerade svansviftandet med att stampa/trumma med frambenen på golvet samtidigt som hon gnällde. Efter några minuter med det gav jag upp och tittade på klockan och noterade att 4.40 är för tidigt för mig. Nu höll inte Freyja med om det så efter en stund gav jag upp och rullade ur sängen och tänkte ta ut henne. Medan jag drog på mig kläder gick hon till sin korg och lade sig för att fortsätta sova. Vid det laget var jag redan uppe så det blev jag och Lexus som gick ett varv i trädgården och sedan blev det frukost för mig. Sedan tog det några timmar innan Freyja behagade kliva upp. Varför hon skulle ha upp mig så tidigt i morse förstår jag fortfarande inte

2 kommentarer:

  1. Du kan ha drömt någonting som gjorde att hon tyckte att det var läge att väcka dig men fan vad irriterande alltså, och sedan gå och lägga sig igen när du väl klivit upp?! Hundskrälle!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja att hon bara gick och lade sig kändes rätt irriterande

      Radera