fredag 12 februari 2016

Byte

Idag hittades det ett älghorn på promenaden och Lexus hade inga planer på att ge upp det fina bytet. Han litade inte helt på att jag inte planerade att sno det av honom så han höll ett säkerhetsavstånd till mig. Freyja såg inte riktigt värdet i hornet så hon brydde sig inte om det. Hon var mer road av att gräva idag.

3 kommentarer:

 1. Vilket succéfynd! *tummen upp* Mina hundar har varit likadana när de hittat någon trofé, hållit avstånd så att jag inte skulle kunna smyga ikapp och sno den fina grejen. Men gräva är ju kul också, min Oliver älskade att gräva på pölar där isen lagt sig i lager - det skulle krasa och knaka så mycket som möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag uppskattar helt klart mer att hundarna hittar horn än slaktrester. Lexus bar med sig hornet till bilen så det fick följa med hem. Satsar på att få isär det imorgon så får de varsinn bit. Anar att Freyja kommer försöka sno det annars

   Radera
  2. Ja uuuurk för slaktrester, människobajs och annat äckligt. Det är ett väldigt fint horn så Freyja skulle säkert också uppskatta en but. :-)

   Radera