tisdag 5 maj 2015

Var befinner jag mig då?

Anledningen till tystnaden här är att jag ligger i en säng på psyket och läser böcker. Det har jag ägnat mig åt i ett par dagar nu och det verkar som jag får fortsätta ägna mig åt det några dagar till. Det går ingen nöd på mig om man bortser från att en del av de andra patienterna skulle behöva lära sig bordsskick. Det löser jag på det enkla sättet att jag väntar med att äta till de värsta fallen har slafsat i sig sin mat. Annars irriterar jag mig på puckade läkare och löjliga regler.

3 kommentarer:

 1. Känns som en ohyggligt fånig kommentar, men min spontana tanke var: jag önskar dig bra böcker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tur på så sätt att ett par av de trevliga skötarna lånar böcker åt mig nu när jag inte får gå ut. Så nu läser jag jussi adler-olsen. Utan något läsvärt skulle det vara outhärdligt här. Har inte med mig någon dator heller och att slösurfa på mob är mest bara jobbigt

   Radera
  2. Aha, nej, att surfa på mobilen funkar en stund, men till slut får jag nästan träningsvärk i ögonen. För att inte tala om fingrarna. Adler-Olsen, ja han har ju skrivit ett gäng. :) Folk talar bara gott om hans böcker, jag väljer sällan deckare men är sugen på att läsa någon av honom.

   Radera