lördag 25 april 2015

Så var det klart

Eller nästan om jag ska vara helt ärlig. Barngrinden ska upp igen och så är det säkert något mer. Så här ser det ut nu.
Så ser det ut nu om man tittar in i köket. Tidigare så var dörrkarmen och dörrlisterna mörkbruna och så var det även runt fönstret.
Och så här ser det ut om man har tagit något steg in i köket och vridit sig 90 grader. Tidigare så var det vit tapet med något blommönster överallt. Brunt i taket och mörkbrunt runt fönsterna och portalen. Perfekt är det inte om man ska vara petig men varken jag eller sambon är snickare eller målare. Det viktigaste är att vi är nöjda och det är vi. Köket känns mycket ljusare och trevligare nu. Det verkar även som om Lexus ger köket godkänt. Som synes finns det inga gardiner på något av fönsterna. Det mindre fönstret brukar vi inte ha gardiner i men det brukar vi däremot ha i det stora. Nu är det så att inga av gardinerna vi har passar bra med den gröna färgen på väggarna så antingen blir det inga gardiner där senare heller eller så får jag köpa nya. Om jag hittar ett tjockt kuvert i brevlådan fyllt med sedlar så kommer det att bli nytt golv i hela huset.

4 kommentarer:

  1. Det blev jättefint! Vad duktiga ni är!

    SvaraRadera
  2. Väldigt trevligt och ljust. Gardiner behöver man inte, om man inte som jag bor vid en cykelväg. ;) Och för övrigt kom jag på att jag har en tovskärare. :)

    SvaraRadera
  3. Det blev verkligen superfräscht och piffigt. Härligt!

    SvaraRadera