onsdag 11 mars 2015

Varför man inte ska vända ryggen åt Lexus

Jag var lite osäker på om vitbalansen i kameran var okej eller inte så jag valde att ta ett foto för att kolla av det. För att kunna se bilden i kameran blev jag tvingad att vända mig för att få skugga.Medan jag stod och tittade på den här bilden hörde jag ett plask bakom min rygg. Jag drog slutsatsen innan jag hade hunnit vända mig om att det måste vara Lexus. Så här såg det ut när jag vände mig om.
Han tog sig upp på andra försöket. Hade han inte gjort det hade jag klafsat mig fram till honom. Att jag inte gjorde det på en gång beror på att jag vet att det inte är djupt vatten.
Som synes så gick det bra och han rusade runt som vanligt efter sitt ofrivilliga bad. Han är rätt duktig på att skrämma upp mig ibland får jag lov att säga.

4 kommentarer:

 1. Nämen jösses lilla hunden!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tycka att han borde lära sig någon gång att passa sig när isen börjar knaka.

   Radera
 2. Jäkla hundar att skrämma slag på en alltså! Uzie gick ner i en vak en gång, eller isen gav vika för vattnet var strömt under. Det var det absolut läskigaste jag varit med om som hundägare, men det var lite intressant att se hur det man fått lära sig i skolan satt som berget; Krypa fram till vaken, hala upp hunden och kravla baklänges därifrån. När vi gick därifrån var jag så fruktansvärt skakis och det kändes som en evighet innan vi kom av isen. Tur att det var grunt vatten där Lexus gick i, dumma nyfikna hundar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy så läskigt. Vilken tur att det gick bra.
   Nu håller jag tummarna för att Lexus lärde sig en läxa

   Radera