lördag 18 maj 2013

Vad är läskigare än en husvagn?

Svaret är givetvis två husvagnar. Underligt nog tröttnade sambon på mitt eviga svärande när jag slog i huvudet lite överallt i husvagnen. Min lösning hade varit att sälja husvagnen och så hade det varit bra med det. Sambons lösning blev istället att hålla koll på blocket efter en större husvagn. I höstas hittade han en större husvagn till ett vettigt pris så han köpte den. Husvagnen som vi redan hade fanns då ett par mil bort på vinterförvaring. Husvagnen som var på vinterförvaring togs hem förra helgen så nu har vi två husvagnar på tomten. Lösningen för mig är att nu sitta på trappen och dricka kaffe och röka för då kan jag inte se någon av husvagnarna.
Den mindre husvagnen ska säljas så fort vi har städat ut den så om någon är intresserad av en mindre husvagn är det bara att höra av sig. Vi har varit två personer och tre hundar i den och om man inte har något emot att ha det lite trångt så funkar det

3 kommentarer:

 1. Man ska ha husvagn...
  Jag tycker att du är lite väl negativ nu. Det är härligt med husvagn! Ska vi köra ut vår också så att du har tre att vila ögonen på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att det är härligt med husvagn kan jag inte hålla med om, jag kan sträcka mig så långt att det är praktiskt. En till husvagn här skulle vara för läskigt=)

   Radera
  2. Det är gott nog att du kan tänka dig att det är praktiskt. Själv tycker jag det är underbart att ha sitt "hus" med sig när vi åker och den används flitigt både till tävlingar och rena rekreationsturer ut i skogen.

   Radera