tisdag 30 september 2014

Massa päls

Lexus började fälla för ett tag sedan. Pälsvård är inte riktigt min sambos grej, krisar det så borstar han givetvis. Under tiden som jag har varit borta så har inte Lexus blivit borstad eller kammad. Nu är jag då hemma igen och har tagit itu med lite pälsvård.

lördag 27 september 2014

Öppna inte konstiga mail

Nu fick jag höra att det återigen är något tok med min mail. Tydligen så går det ut suspekta mail från mig med bilder och annat. Öppna inte skiten för det är inte från mig. Jag kan den här gången tyvärr inte se vilka som det har skickats till. Förra gången kunde jag själv se under skickat vilka som fått mail från "mig".

torsdag 25 september 2014

Får väl ta och uppdatera lite

Jag är sedan ett par dagar inlåst på samma ställe som jag har suttit tidigare. Skriver inte ut var av den enkla anledningen att jag inte vill ha hit folk till bloggen  som googlar på stället. Tanken är att jag ska vila upp mig lite och det går så där. Sover mycket,läser mycket,röker mycket och äter. I vanlig ordning vet jag inte när jag får åka hem men gissar att det blir rätt snart. Det är i vanlig ordning ingen anledning att ringa mig för jag orkar inte prata. Det går ingen nöd på mig med andra ord även om det är en idiotläkare som är ansvarig för den här avdelningen

lördag 20 september 2014

Varför rensar jag inte på en gång?

Något som alltid slår mig när jag tittar på bilderna jag har i datorn är frågan varför jag inte rensar bort dåliga bilder på en gång. Skulle jag göra det skulle det inte bli en sådan abnorm mängd med dåliga/tråkiga bilder som jag sedan rensar bort. Jag förstår inte riktigt varför jag inte slängde de här bilderna på en gång när jag hade fört över dem till datorn.


Jag får satsa på att rensa bort bilder på en gång nästa gång som jag fotar

onsdag 17 september 2014

Seg morgon

Nu skulle man kunna tro att det beror på att jag gick och lade mig för sent men så var det inte utan anledningen heter Freyja. Om någon har missat det så är både Freyja och Yana prinsessor som har åsikter om hur saker ska vara. Igår när vi gick och lade oss så var Freyja den som sist tog sig in i sovrummet vilket innebar att det fanns en korg ledigt. Om man är bayrare så duger inte vilken sovplats som helst utan det finns naturligtvis en korg som står bättre än de andra. En av korgarna står bredvid elementet och eftersom det både är varmt och mjukt i den korgen så är den bäst. Problemet var bara att Yana hade lagt sig i den, i det läget kan man tycka att Freyja skulle ha accepterat att den bästa platsen var upptagen och gått och lagt sig i den lediga korgen. Så resonerar givetvis inte Freyja. Hon började med att skälla på Yana så att hon skulle flytta på sig, givetvis flyttade inte Yana sig och vi sa åt Freyja. Det är så klart inte godkänt här i huset att försöka tvinga sitt "syskon" att flytta sig. Nu gav inte Freyja upp så lätt utan när den metoden inte fungerade tyckte hon att en bra lösning var att lägga sig på min rygg. Att sova på min rygg är inte heller godkänt så när det inte fungerade ändrade hon taktik. Sista metoden för att föröka få sin vilja igenom gick ut på att hon promenerade runt i sovrummet muttrandes samtidigt som hon trummade med frambenen på golvet. Hur länge hon ägnade sig åt det vet jag faktiskt inte riktigt för jag somnade efter ca 30 min.

Kommer jag ihåg det så ska jag ta och filma henne någon gång när hon går och stampar/trummar med frambenen. Det är nämligen en metod hon ofta använder sig av när hon vill något. Det är svårt att veta om hundarna är som de är för att de delar hem med mig eller om de bara är speciella.

tisdag 16 september 2014

Lättare att fota hundar som inte springer hela tiden

Så bra bilder blir det inte med mobilen och att försöka fota Lexus är inte lätt. Lite lättare är det allt att fota Yana och Freyja.

Enda sättet att fånga hela Lexus på bild var att ge honom kommando så att han stod stilla.
En bra promenad enligt Lexus är när han får springa runt i full fart

söndag 14 september 2014

Attackerad

Man skulle kunna säga att Freyja är väldigt duktig på att utnyttja saker. Och om man säger det så ljuger man inte. Jag sitter/ligger rätt ofta i soffan och vilar och Freyja passar väldigt ofta på att kravla sig upp på mig då.
Det finns bara ett problem med det och det är att varken Freyja eller Yana har någon uppfattning om vad som är för nära. En bayrare i ansiktet är för nära

lördag 13 september 2014

Morgon


Att bayrarna inte är med på bild beror på att de inte vill gå ut innan frukost

fredag 5 september 2014

Antar att jag borde uppdatera

Jag har varit och är väldigt trött så det händer inte mycket här. Det finns mycket som jag borde göra men väldigt lite som jag orkar och det är drygt. Senaste blodprovet visade att mina värden fortfarande inte är okej så jag fick order av läkaren att öka på med en tablett per dygn. Förhoppningsvis kommer det att göra mig lite piggare snart. Nu sitter jag och tänker på att jag verkligen borde klippa Lexus klor men det lutar åt att jag skjuter på det till imorgon för idag är jag ovanligt darrig på händerna. Provade att försöka fila hans klor men där gick gränsen för vad Lexus tänker ställa upp på

tisdag 2 september 2014

Gissar på bivråk eller ormvråk eller något annat

Det här med fåglar är inte riktigt min grej. Vi skrämde upp en fågel på promenaden idag och jag hann ta några bilder. Nu hade fågeln kunnat vara artig och landat i ett träd så jag hade kunnat ta bra bilder men så artig var den inte utan den flög iväg rätt fort. Om någon som är duktig på fåglar tittar in här så är det bara att lämna en kommentar om vad det är för fågel.
Efter promenaden fick hundarna bada lite.
Nu verkar hundarna vara rätt nöjda och trötta