torsdag 25 februari 2016

Tog mig ut idag igen

Jag förstår inte att det ska ta så lång tid innan jag är helt återställd efter influensan. Det blev i alla fall en promenad på lite över en timme idag. Kameran och ett av mina vanliga objektiv fick följa med. Freyja är lite lurig att fota för det går bara att få snygga bilder på henne när hon själv vill bli fotad.

Lexus skuttar mest runt i vanlig ordning

En lensbaby

Jag har funderat rätt länge på att skaffa mig en Lensbaby och när jag såg att ett företag på nätet hade rea slog jag till. Igår hämtades paketet med lensbabyn och nu har jag hunnit leka lite. En enkel förklaring av en Lensbaby är att det är ett objektiv som man kan böja på. Det gör att man kan få rätt roliga bilder. Nu behöver jag öva mer för att få till skärpan bättre men här är några bilder.



tisdag 23 februari 2016

Rulla nerför backar

Idag tog jag mig ut och pulsade i snö. Det var ju inte ett dugg jobbigt eller så var det något av det jobbigaste jag varit med om. Vid det här laget borde jag vara helt frisk igen men icke.


Jag kände mest för att lägga mig ner och rulla ner för backarna. Det enda som avhöll mig från det var vetskapen att min kamera inte är konstruerad för att tåla att en människa rullar på den.

måndag 22 februari 2016

Det mest ansträngande jag gjort de senaste dagarna

Är att klippa Lexus klor och klippa bort päls på tassarna. Jag är med andra ord fortfarande inte frisk och det är irriterande

söndag 21 februari 2016

4år och en dag

Hade tänkt skriva igår men det föll bort. Igår blev Lexus och hans syster 4år.

fredag 19 februari 2016

torsdag 18 februari 2016

Får bli en äldre bild

Och anledningen till det är att jag inte har varit utanför trädgården sedan i sön.
Av någon outgrundlig anledning så tyckte någon däruppe eller därnere att det var en bra idé att kasta influensa på mig. Jag tycker inte att det var en bra idé alls men det verkar inte som om jag kan styra över det. Nu börjar jag i alla fall bli piggare men det är en bit kvar till normalt tillstånd.

fredag 12 februari 2016

Byte

Idag hittades det ett älghorn på promenaden och Lexus hade inga planer på att ge upp det fina bytet. Han litade inte helt på att jag inte planerade att sno det av honom så han höll ett säkerhetsavstånd till mig. Freyja såg inte riktigt värdet i hornet så hon brydde sig inte om det. Hon var mer road av att gräva idag.

tisdag 9 februari 2016

Så träligt

När det inte regnar så är det snöblandat regn. Utanför trädgården börjar det se ut som små sjöar mellan snön. Inspirationen att hitta på saker med hundarna lyser verkligen med sin frånvaro. Det har mest blivit tråkiga promenader på istäckta vägar. Jag hoppas och önskar att vädret blir roligare snart

lördag 6 februari 2016

Glad/galen

Det är bara att konstatera att Freyja inte alltid ser så vettig ut när hon springer.
Det var en hel del älgspår var vi promenerade idag men inga älgar syntes till. Jag tycker att det har varit väldigt öde när det kommer till vilda djur under en lång tid nu. Bevisligen så finns det djur eftersom det finns spår men antagligen så gömmer sig alla när jag har med mig kameran ut

torsdag 4 februari 2016

Lek med bländare

Fick en bild som jag tyckte blev lite rolig och givetvis måste jag visa den.

onsdag 3 februari 2016

måndag 1 februari 2016

Kameran följde med ut



Kylig men fin morgon så jag kände att kameran kunde få följa med ut. Freyja är inte helt nöjd med att det blivit lite kallare igen men hon överlever