lördag 30 november 2013

Tid finns

Det var så mycket som jag hade tänkt ta itu med bara jag kom ut och nu har jag fått acceptera att orken inte finns. Träning av Lexus hade jag tänkt komma igång med på en gång och så har det inte riktigt blivit. Idag blev det någon minuts träning och det var fantastiskt roligt att se hur glad han blev av lite träning.

Det är inte ljust många timmar nu så några bra bilder blev det inte på promenaden.
Pälsapan ser mer och mer vuxen ut för varje dag som går. En ordentlig borstning satsar jag på imorgon och sen får det allt bli en tvätt av lilla herrn inom en snar framtid.
Än finns det någon/några bävrar kvar i närheten och de har fått ner en hel del träd och fler kommer att falla. Yana var det full fart på även idag och att se henne rusa runt är ett nöje

fredag 29 november 2013

Titel på plats

Den här gången var vi lite snabbare med att ansöka om championat. Nu har det bara gått nästan tre månader. Med tanke på att det tog runt tre år för oss att ansöka om Yanas norska jaktchampionat så är det en stor förbättring. Nu är Freyjas jaktchampionat på plats i alla fall

tisdag 26 november 2013

6 månader= dålig kondition

Nu har jag lärt mig att om man under 6 månader i stort sett enbart läser böcker och äter så gynnar det inte konditionen. Jag har nog promenerat lite för mycket de här dagarna och min fotled är inte helt nöjd.
Jag kände att det inte skulle vara ett bra alternativ att gå i skogen så det fick bli skogsväg idag för att skona min fot. Hundarna studsade runt på sidorna om vägen och på vägen.

Ljuset idag har varit obefintligt och att få bilder utan brus lyckades jag inte med. Jag hade tänkt att jag skulle hinna med en massa saker när jag var hemma men så har det inte riktigt blivit. Målet får bli att klippa klorna och borsta Lexus.

måndag 25 november 2013

Tror nog allt att Yana och Freyja är glada

Yana och Freyja har fått njuta ordentligt av att umgås med Lexus idag.




Det var full fart på alla tre och för ovanlighetens skull sprang Yana runt större delen av tiden. I vanliga fall brukar hon springa ett tag och sedan lullar hon mest runt. Jag tror nog allt att Yana och Freyja båda är glada över att ha Lexus hemma igen. Mer fart på båda har det blivit i alla fall.

Det blev väldigt dåligt med bilder på Freyja idag för hon envisades med att springa bakom träd eller hålla sig på ett olämpligt avstånd

söndag 24 november 2013

Så var det rätt antal igen

Att åka till Åsa och Kent har jag nog aldrig varit nervös för tidigare men idag var det allt lite nervöst. Det var dags att hämta hem Lexus. Nu vet jag att Åsa och Kent har tagit fantastiskt bra hand om honom och han har haft det bra. Glädjande nog blev hårbollen väldigt glad över att se mig och sambon igen.

Yana och Freyja sprudlar inte direkt av glädje över att dela hem med Lexus igen men båda accepterar läget. Att ha Lexus hemma igen gör att det blir ännu tydligare för mig hur mycket jag har saknat honom. Sucken när han lägger sig ner och trivs, när han kommer fram till en och sjunker ner och lägger sig på rygg så jag ska klia magen, det är alla små saker som är Lexus som gör det tomt när han inte är här. Nu hoppas jag bara att det snart blir lite mer ordning i mitt liv

lördag 23 november 2013

Nästan alla

Den som fattas är den enda som har mycket päls. Jag anade att jag skulle vara för trött idag för att orka hämta Lexus och det hade jag rätt i. Imorgon blir det dags att hämta hem pälsbollen, Åsa och Kent har varit fantastiska som har tagit hand om Lexus så länge.


Med lite tur så kommer jag inom en snar framtid bli utskriven och då får jag se om det blir behandlingshem eller inte.

fredag 22 november 2013

Saker som är svåra att förstå

Jag får börja med att skriva att jag smet från behandlingshemmet förra fredagen. Resultatet blev detsamma som gången innan. 




Hur kan en person göra som han på videon?

Att jag är hemma på permission känns även det svårt att förklara. För en vecka sedan fick jag absolut inte åka hem och nu har jag permission och har order att ta en paus från allt